Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

27 серпня знаменитість відсвяткувала день народження-Сусані Джамаладіновій виповнилося 38 років.

Так, артистка на честь торжества виставила серію яскравих кадрів зі свіжої фотосесії, примірявши стильний образ. Зірка позувала в білосніжному корсеті з глибоким декольте і відкритими плечима, а також яскраво-зелених штанях, весело посміхаючись на камеру.

Виконавиця продемонструвала бронзову засмагу і струнку фігуру - результат схуднення після других пологів. У своєму пості Джамала не була багатослівною і не підводила підсумки року, а лише грайливо привітала саму себе з днем народження.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Happy birthday to me 😛

(З днем народження мене 😛)"

Фолловери не пройшли повз і почали вітати Джамалу. Співачка отримала коментарі з теплими словами і від зіркових колег: Tayanna, Олі Полякової, Світлани Тарабарової, Святослава Вокарчука, Олени Шоптенко та багатьох інших. "З днем народження Джа❤️❤️❤️", " з днем народження!!!😍❤️😘", "Happy BD, крихітко ❤️обіймаємо всією родиною !!!!", "Фантастична, вітаємо ❤️🙌", " з днем народження прекрасна!!! Будь щаслива !!🔥❤️".