Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ, демонструючи моменти особистого і творчого життя на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію селфі, показавши, як почався її день. Так, артистка позувала на терасі їх з чоловіком, продюсером і репером Потапом заміського будинку, сидячи на дивані і примірявши лише сукню пудрового кольору з дрібним квітковим принтом.

Зірка грайливо розстебнула верхній гудзик вбрання, доповнивши образ нюдовим макіяжем з акцентом на очах і розпустивши довге кучеряве волосся.

Виконавиця зізналася, що вважає останні літні дні найсолодшими і намагається максимально насолодитися ними перед приходом похмурої осені.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Останні літні дні - найсолодші.

Хочеться сповна насолодитися ними перед приходом холодів 🤍"

Фолловери не пройшли повз: "Настюша моя натхненниця протягом 10 років", " неможливо відірвати очей, не можу намилуватися кожен раз😍 😍 😍", " шикарна зачіска красуня Анастасія❤️☺🙏😉😁😘", "дуже красива, чарівна, мила!😘 ✌ ️ ", "Ось і промчало літо непомітно".