Відома українська співака Руслана Лижичко поділилася з численними шанувальниками світлинами з грандіозного концерту до Дня Незалежності України.
Руслана Лижичко має чимало прихильників, тому час від часу видатна співачка тішить їх новими світлинами чи цікавими подробицями з особистого та творчого життя у своїх соцмережах. Так, цього разу у своєму фейсбук співачка опублікувала кілька фото з концерту до 30-річчя Незалежності.

Руслана Лижичко, фото з фейсбук
Руслана Лижичко, фото з фейсбук

"Свято пройшло … що залишилось? Особливе серцебиття… всіх нас по всьому світу… ми разом… і в нас є мрія… наша країна… Україна!", - так Руслана Лижичко підписала оприлюднені фото.

Руслана Лижичко, фото з фейсбук
Руслана Лижичко, фото з фейсбук

Користувачам мережі прийшлися до душі нові світлини тріумфаторки Євробачення, тому вони прийнялися залишати для неї безліч компліментів у коментарях.

Руслана Лижичко, фото з фейсбук
Руслана Лижичко, фото з фейсбук

"Пройшло стільки років з Євробачення, а ви далі молода і гарна", "Яка красуня! Зачіска, вбрання, фігура (і внутрішній світ також) — все бездоганно!", "Незалежна Україна з незалежними українцями", "Україна без Олігархату!!!!!", "Ось така Українська Україна!!!", "Ти найкраща гуцулка усіх часів. Будучи репером в юності я не визнавав більше ніякої музики, але кліпи та твої "Дикі танці" зі мною досі", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що 48-річна Руслана Лижичко в шортах і топі показала те, чому позаздрять школярки. Руслана розповіла про день літнього сонцестояння.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Руслана Лижичко трепетно привітала чоловіка-іменинника: "Ти-моя безодня". Руслана показало головного чоловіка у своєму житті

Також "Знай.uа" писав, від Руслани до Джамали: кращі виступи України на Євробаченні, які увійшли в історію. П'ять виступів України на Євробаченні, які запам'яталися назавжди