З міста Дніпро прийшли доволі "трагічні" новини, які можуть говорити, що далеко не все в порядку з постачанням смаколиками. Так, в одному з магазинів популярної мережі супермаркетів "АТБ" покупці хотіли взяти якісний заморський горіх - кокос, але були дуже розчаровані, розкривши його вже в домашніх умовах.

Повідомляється, що неякісний товар покупці придбали в магазині на вулиці Косіора, 62. Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Кокос, скріншот: YouTube
Кокос, скріншот: YouTube

"Гниючі кокоси в #АТБ на вул. Косіора, 62. #Дніпро", - коротко повідомили автори публікації.

Автори публікації опублікували відеозапис від безпосередньо самих покупців, де був зафіксований факт прострочення. На кадрах можна помітити гниль, яка утворилася в результаті, швидше за все, неналежних умов зберігання.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що на жаль, протухле м'ясо - не новина в наших супермаркетах. Через прострочених умов зберігання, небажання змиритися зі збитками, поганий регуляції в цій сфері і часто банальної недбалості регулярно виникають скандали, пов'язані з покупкою продукту, який є небезпечно для здоров'я.

Нещодавно подібний скандал трапився в Харкові. Жінка придбала філе, а коли прийшла додому, то побачила як його їдять черв'яки.

Раніше повідомляли, мешканці багатоповерхівки залишилися без ліфта через банальну поломку: запечатали і порадили ходити пішки.

Як повідомляв Знай.uа, кур'єр служби доставки напаскудив в під'їзді житлового будинку: "Так він ще й обд*вбанний".

Знай.uа писав, Українка травмувалася на ринку через залізяки, які стирчать із землі: "Досі важко ходити".