Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

У п'ятницю 27 серпня знаменитість презентувала нову композицію "Бджілка 2.0", яку вперше виконала на своєму масштабному концерті в Одесі.

Так, артистка виставила найяскравіші моменти свого виступу, а також зізналася, що "Бджілка 2.0" - оновлена версія пісні "Бджілка", яка принесла Аліні популярність ще в 3 роки завдяки Ірині Білик.

Зірка зазначила, що за 22 роки колишній хіт давно застарів, проте на концертах шанувальники все ще просили Аліну "заспівати Бджілку". Крім цього, виконавиці пропонували зробити трек більш сучасним такі зіркові колеги, як Монатік і Геннадій Вітер.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Бджілка 2.0

Зустрічайте:)

Чому я вирішила зробити нову версію цієї пісні?

Тому що моя Бджілка заслуговує на друге життя, я і моє покоління колись виросли на ній, але те перше звучання, якому було більше 22 років, на жаль, застаріло.

А на концертах мене продовжували просити "заспівай Бджілку", хоча пісня перестала бути органічною зі мною🙄

навіть багато артистів, популярні особистості, в тому числі Монатік зі своєю командою, 8 років тому і Гена Вітер пропонували мені оновити її, щоб вона знову стала актуальною🙌 🏽 спасибі всім Вам за пораду)))

а ще я хочу подякувати авторці першої Бджілки @bilyk_iryna за цей хіт, який став моїм квитком у шоу-бізнес❤️..."

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу