Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

А нещодавно у Сторіс знаменитість зворушливо привітала свого PR-менеджера Павла Орлова з днем народження - 27 серпня чоловікові виповнилося 36 років.

Так, артистка виставила знімок Павла, де той сидить на тлі гвинтових сходів з книгою в руках і келихом, який стоїть на підлозі. Зірка зізналася Орлову в любові і не шкодувала для нього теплих слів.

Варто відзначити, що виконавиці не перший рік приписують роман з молдавським співаком Даном Баланом, проте є ті, хто підозрює в романі з Тіною і її PR-менеджера. Попри це, в одному з інтерв'ю Кароль зізналася, що вони з Павлом - близькі друзі, які завжди готові прийти один до одного на допомогу.

instagram.com/tina_karol/

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Життя - гвинтові сходи, цей день був на верхньому щаблі для тебе.

Ти дійшов.

Я люблю тебе, з днем народження, "ПО"

Фолловери не пройшли повз: "кращі😍", "астральні❤️🥰", " Котусики😍 😍 😍", "які вони милі і вже навіть стали рідними людьми!👏🔥🙌❤️😍".