Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новими публікаціями в Instagram і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість вирішила креативно прорекламувати бренд декоративної косметики, амбассадором якого є не перший рік.

Так, артистка виставила пікантне відео, яке зняла в їх з чоловіком Володимиром Дантесом заміському будинку. Зірка насолоджувалася льодяником на паличці, примірявши світло-блакитні широкі джинси і ніжно-рожевий топ від міні-бікіні.

Виконавиця доповнила вбрання об'ємною зачіскою і lollipop-макіяжем в рожевих відтінках, а також влаштувала запальні танці, демонструючи струнку фігуру. Водночас Надя запропонувала своїй аудиторії повторити її образ.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Повториш😝?"

Фолловери не пройшли повз і почали засипати Дорофєєву компліментами: "яка Красива😍", "Шикарна😍", "Крутий макіяж👍", "Надя лялечка 🍭❤️", "Я обожнюю тебе 😍😍😍😍", "Спробуємо спробуємо😍😍😍", "ідеальна❤️🔥", "Мені так подобається як ти фарбуєшся DOROFEEVA 😍", "Що намагаєтеся продемонструвати?", "Яка грайлива!)".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.