Зірка турецьких серіалів "Справа честі" та "Постукайся у мої двері" Керем Бюрсін потішив численних фанатів серією нових фото.

33-річний турецький актор Керем Бюрсін має чимало прихильників по всьому світу. Тому зірка досить часто тішить своїх шанувальників новими фото чи подробицями з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за його життям стежать 9.1 мільйонів людей.

Фото зі сторінки Керема Бюрсіна
Фото зі сторінки Керема Бюрсіна

Відзначимо, що особливу популярність турецький красень здобув у серіалах "В очікуванні Сонця" та "Постукайся в мої двері". В останньому він полюбився фанаткам у ролі Серкана Болата – бізнесмена, красивого і харизматичного чоловіка. Проте на роботі його всі вважають занудою і педантом.

Фото зі сторінки Керема Бюрсіна
Фото зі сторінки Керема Бюрсіна

Цього разу у своєму Instagram Керем Бюрсін поділився серією нових фото. На опублікованих кадрах актор позує у дворі розкішного будинку. Він одягнув білий халат, тому можна припустити, що турецький красень щойно купався у басейні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фото зі сторінки Керема Бюрсіна
Фото зі сторінки Керема Бюрсіна

Родзинкою образу Керема Бюрсіна стали його сонцезахисні окуляри та масивні браслети. Сотні прихильників уже встигли залишити компліментів для актора під його новими світлинами.

Нагадаємо, що зйомки серіалу "Постукайся в мої двері" припинено: Ханде Ерчел і Керем Бюрсін не стримали емоцій. 52 серія популярного ситкому буде останньою.

Як повідомляв "Знай.ua", Серкан Болат з "Постукайся в мої двері" зі пекучою брюнеткою розбив серця фанаткам: поклала груди на…

Знай.ua писав, турецький красунчик-актор Керем Бюрсін замерзає заради неї: "Прикол".