Відома українська співачка Анастасія Приходько поділилася свіжим фото зі своїм колегою. Вони не бачилися тривалий час, а в минулому навіть записали спільну пісню.

Йдеться про Валерія Меладзе, який в середині літа відвідав українську столицю, щоб виступити на найбільшому в Східній Європі музичному фестивалі Atlas Weekend.

Нова фотографія Валерія та Анастасії з'явилася на сторінці жінки в соціальній мережі Instagram. Вона є активним користувачем даної платформи, і регулярно ділиться новими кадрами зі свого життя. Там як і робочі кадри, так і просто домашні з сім'єю. При цьому, досить часто вона міркує на різні теми.

Фото було зроблено на зйомках популярного шоу "Співають всі", які проходили все літо. Зараз програма почала вже виходити в ефір, і в суботу, 28 серпня вийде випуск, в якому взяв участь сам артист.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Через 15 років ... "Безответно" зустрілися знову❤️ @meladzevalerian Сьогодні буде ефір вогонь🔥21:00 @kanalukraina шоу @spivayut_vsi# приходько # настя #анастасияприходько"- сказано під постом.

У коментарях користувачі почали писати, що вони думають про цю фотографію:

"Пісня �🔥🔥�";

"Дуже здорово, що ви колись потрапили на фабрику, дуже класний репертуар був і тандем у вас склався дуже класний, і пісня з кліпом-супер!!!! Дуже шкода, що ця політична обстановка створила цей непереборний бар'єр.... дуже шкода... люблю українську мову, люблю людей... сподіваюся, що це колись закінчиться...";

"ТОВ класна пісня😍блін 15 років😮, ніби вчора.";

"Ви помирилися???😍";

"Так...ладно)))🔥";

"❤️😍і ніяких скандалів типу як з Лорак, чистий талант) класний був / є дует)".

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько розповіла про знущання над нею

Як повідомляє портал Знай.ua Анастасія Приходько викликала поліцію через старшу доньку

Також Знай.ua писав, що Приходько сказала, що думає про концерти Моргенштерна в Україні