Настя Каменських показала, яким чином вона проводить вільний час. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка Настя Каменських дуже активна в соціальній мережі. На даний момент на її Instagram підписано 5,3 мільйона осіб, які активно стежать за подробицями її творчості та особистого життя.

27 серпня дівчина опублікувала фотографію в соціальній мережі. На ній вона постала з морозивом в руках. Дівчина зізналася, що таким чином проводить час.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Солодкий суботній ранок, солодкий початок робочого дня і солодка форма улюбленого морозива. А як Ви балуєте себе вихідними?
, - повідомила вона.

У відповідь на її пост відповіла "суперблондинка" Ольга Полякова.

Крихітка? Як очі?
, - повідомила вона.

Нагадавши, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження після змін в її житті.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також " Знай.ІА " писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг