Султан Сулейман з чудового століття придбав елітну віллу в престижному районі Стамбула. Про це повідомляє Експрес газета.

Турецький актор Халіт Ергент відомий багатьом любителькам серіалу" Величне століття " за роллю султана Сулеймана. Серіал зробив 51-річного чоловіка знаменитим на весь світ і успішним актором. Нещодавно він придбав віллу.У ній кілька спалень, три великі тераси, критий басейн і домашній кінотеатр.

Можливо, чоловік насолодився розкішшю через зйомки в ролі величного правителя. До цього він жив досить скромно. Зі своєю дружиною він купив віллу на грецькому острові Хіос, а також мають невелику кав'ярню в Стамбулі.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Цілком ймовірно, що чоловік пішов на такі витрати через улюблених дітей. Як відомо, 51-річний Халіт Ергенч і 38-річна Бергюзар Корель виховують двох синів. Старшому Алі взимку цього року виповнилося 11 років. А молодший народився 8 березня 2020-го.

Тим часом житель Кривого Рогу купив в супермаркеті торгової мережі АТБ сосиски, всередині яких була незрозуміла сіра маса, схожа на туалетний папір.

Також портал Знай.иа розповідав про історію розставання принца Вільяма і Міддлтон. Принц Вільям сказав своїм бабусі і дідусеві, королеві Єлизаветі II і принцу Філіпу, він не був упевнений, чи достатньо він любив свою нинішню дружину Кейт.

Також " Знай.ІА " писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг