На сторінці в Instagram турецького актора Джана Ямана, який відомий українським телеглядачкам завдяки ролі в серіалі під назвою "Рання пташка", з'явився новий запис.

У гарячого красеня ще немає великого досвіду роботи в кіно, проте багато хто вже встиг оцінити його правдоподібну гру.

«Never ending nights, some autographs and photos. Good vibes around here, you guys, know how to have fun in Serbia 🇷🇸 Belgrade rules! (Нескінченні ночі, автографи та фотографії. Хороша атмосфера, ви, хлопці, вмієте розважатися в Сербії. Правила Белграда!)", - написав він під знімком, на якому роздає автографи фанатам і фанаткам в столиці Сербії.

Скрін, Instagram Джан Яман
Скрін, Instagram Джан Яман

«Serbia loves you! (Сербія любить тебе!)», «Have a nice time in our beautiful Serbia! (Приємно провести час у нашій прекрасній Сербії!)», «Bless your golden heart!!! (Благослови своє золоте серце!!!)", "You deserve all the love & success my handsome kind-hearted kinggg (ти заслуговуєш всієї любові і успіху, Мій красивий добросердечний король)», - пишуть в коментарях захоплені фанатки турецького актора.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Бурак Озчівіт вже не той? Зірка "Величного століття" без гриму розчарував фанаток.

Як повідомляв " Знай.ua", холостяк Макацарія пограв мускулатурою і" нареченої " посипалися: "Я в вас вірю". Красунчик так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього предостатньо.

Знай.ua писав, Тіна Кароль після гарячої фотосесії без трусиків отримала бурю критики: "Звичайна жидівська..."