На сторінці чоловіка відомої російської співачки з українським корінням Наташі Корольової, танцюриста і стриптизера Сергія Глушка (Тарзана), який нещодавно встряв у скандал зі зрадою дружині, з'явилася Нова кумедна публікація.

"Група "Карман"», - підписав він відео, в якому співає пісню «Лондон, гудбай» групи "Кар-мен" разом з солістом колективу Сергієм Лемохом. Виступ супроводжується фірмовим танцем групи, за яким вона найбільш впізнавана.

"Обожнюю тебе, Глушко", "Група "Хто в ліс, хто по дрова"», "Підтанцьовка вогонь», «Прикольно, мужик сподобався, який скакав», "Мені підтанцьовка подобається", - сміються в коментарях.

"О, боже, Серьога, навіщо мікрофон-то взяв, міг просто б стриптиз танцювати. Співати не бум-бум, зате піджак білий", "Регочу. Підтанцьовка класна", "Молодці, хлопці! Класно веселіться!", "Молодці, весело! Стиль у вас, Сергій, шикарний, Вам білий колір дуже йде", "Прикид кльовий, капелюх до місця - класику не проковбасиш", "Той стан, коли співав, старався... А все запам'ятали тільки підтанцьовку", - пишуть фанати в коментарях.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадавши, віддана Наташа Корольова "сховалася" на краю світу: Тарзана і близько не видно. Наташа Корольова показала, як відпочиває.

Як повідомляв портал " Знай.ua", чоловік Наташі Корольової Тарзан замінив городнє опудало в капусті: "птахів відлякує від врожаю". Тарзан замінив опудало на городі.

Також " Знай.ua " писав, Наташа Корольова розповіла про перший сексуальний досвід з Ігорем Ніколаєвим: "це був удар". Наташа Корольова розповіла про реакцію мами на її чоловіків.