Відома українська співачка Ольга Цибульська зняла новий ролик зі своїм колегою. Юрій Горбунов станцював з дівчиною на одному із заходів.

Новий ролик з'явився на сторінці Ольги Цибульської в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Вона регулярно викладає туди різноманітний контент, а шанувальники з радістю оцінюють.

Всього на даному майданчику за нею стежить більше 784 тисяч користувачів. До слова, даний ролик спочатку вона опублікувала в соціальній мережі TikTok.

Виходить, що Юрій Горбунов та Ольга Цибульська станцювали на одному з весіль у Львові, ведучими якого вони стали.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Чоловік там в класичному смокінгу з метеликом, а жінка в досить незвичайному вбранні. Наполовину це біле плаття, а інша половина ніби шорти.

Тандем ведучих ритмічно танцюють під пісню "Цветочек", яка відома багатьом за серіалом "Свати".

"Залишай 🔥 в коментарях, якщо краще вийшло у мене і ❤️ - якщо у @gorbunovyuriy. Так виглядає емоція "Провели весілля року". Дякую, @gg_project! як круто, що казки бувають не тільки в казках 💓P. S як це було - вже в моєму IGTV" - підписала нову публікацію співачка.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"😂";

"🔥🔥🔥❤️❤️❤️";

"👏 👏 👏У вас Оля звичайно краще, граціозніше😍, але і у Юрія теж непогано, так забавно😁 👍!";

"🔥❤️";

"Вибачте Оля, але тут Юрій виглядає неперевершено.👏👏👏";

"🔥❤️";

"Ви обидва Класні👏 🔥❤️".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Як повідомляв Знай.ua, маленький син Олі Цибульської перетворився на Елвіса Преслі: крутіше Дзідзьо. 6-річний хлопчик пританцьовує і стрибає на батьківському ліжку,

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська показала, як пробилася в шоу-бізнес через ліжко".