Тіна Канделакі показала, чим починається її ранок. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Тіна Канделакі є популярною журналісткою, продюсером, громадським діячем і бізнесменом. За свою кар'єру вона встигла не тільки прославитися як телеведуча, але і стати засновником свого особистого косметичного бренду ANSALIGY.

Жінка активно веде свою Instagram-сторінку, на яку підписано 2,7 мільйона чоловік. Останні активно лайкають і коментують кожен її пост.

29 серпня жінка опублікувала відеозапис, на якому показала чим вона займається вранці.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Мій щоденний ранковий ритуал.
, - повідомила вона.

Підписники неоднозначно відреагували на відео ведучої.

Стільки всякої хр*ні, невже не можна просто помити і залишитися справжньою і красивою ??????"; "Дуже красива, доглянута, шикарна жінка🔥 🔥 🔥"; " навіщо ви це показуєте?
, - повідомляють вони.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину