У Криму кішка вигодувала дитинчат білки. Тепер Муся піклується про них як про своїх дітей, передає портал Розуму Незбагненно.

У живій природі часто відбуваються дивні симбіози, коли один вид тварини виховує інший. Цілком ймовірно, що причина цього в материнському інстинкті, який досить сильний у багатьох ссавців і птахів.

Дана історія сталася в Бахчисараї. Місцеві жителі принесли в місцевий зоопарк коробочку з маленькими дитинчатами білки.

У парку поруч із зоопарком жила російська блакитна кішка, яка нещодавно народила кошенят. Працівники установи вирішили підкинути кн їй білченят. Це цілком могло було бути небезпечною витівкою, так як кішки харчуються невеликими ссавцями.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Однак материнське почуття зіграло своє і вона їх прийняла як своїх дітей. Білченята ж настільки адаптувалися до нового середовища, що вони навіть грали в типово котячі ігри.

Кішка змогла виходити білок до того моменту, поки вони не пішли в доросле життя.

Нагадавши, які запахи змусять котів бігти стрімголов від господаря: прибирайте дезодоранти і рослини. Список запахів, які коти просто не зможуть витерпіти. Домашнім "хижакам" дуже образливо, якщо їх лоток протягом довгого часу залишається брудним.

Як повідомляв " Знай.ІА", знайшли десятки втрачених дітей: 4 вражаючі історії псів-рятувальників, які стали героями для українців. Рятувальники тісно працюють з чотирилапими колегами

Знай.ІА писав, чорні Лебеді обзавелися потомством і вразили українців неймовірною милотою: бальзам для душі. Місцевим жителям є чому радіти, тепер у міському парку ще більше краси.