Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр зі свіжої фотосесії, примірявши незвичайний образ. Так, артистка, яка в повсякденному житті віддає перевагу зручним джинсам і футболкам, з'явилася перед камерою в облягаючому чорному платті на тонких бретелях і з глибоким декольте.

Жіночне вбрання зірка доповнила нюдовим макіяжем з акцентом на очах, демонструючи струнку фігуру після народження третьої дитини.

Виконавиця зізналася, що не була готова до таких прохолодних останніх днів літа, проте любить осінь за свіже повітря. Анастасія зазначила, що діти йдуть до школи, а їй самій більше не потрібно страждати від палючого сонця.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Не можу сказати, що я в захваті, хотілося б ще краааапельку тепла, але, осінь 🍂 ось прям мені подобається! Це і свіже повітря, і діти в школі і не спекотно🔥

не потрібно ходити по вулиці напівголим, щоб не померти😅

А з чим асоціюється у вас осінь?

Тільки не говоріть зі школою🙈

P. S. Як вам фото? Правда �💣💣�"

Анастасія Приходько, instagram.com/prikhodko_official1/
Анастасія Приходько, instagram.com/prikhodko_official1/

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько розповіла про знущання над нею

Як повідомляє портал "Знай.uа" Анастасія Приходько викликала поліцію через старшу доньку

Також "Знай.uа" писав, що Приходько сказала, що думає про концерти Моргенштерна в Україні