Про те, що у Костянтина Меладзе роман з його підопічною Ерікою Герцег, чутки поповзли ще з осені 2020 року. Про це пише видання "Отетерівши".

Недоброзичливці відзначали той факт, що Герцег – вилита копія Віри Брежнєвої, тільки молодше і амбітніше. До того ж, той факт, що Брежнєва фактично «вкрала» іменитого композитора з минулої сім'ї, підштовхував до думки про повторення ситуації.

Нині ж Еріка Герцег більше не солістка групи "ВІА Гра". На думку багатьох коментаторів, саме Брежнєва доклала руку до її відходу. Нібито Віра побоювалася за цілісність свого шлюбу. І як тільки у неї з'явилася така можливість, Віра позбулася конкурентки.

Скрін, Instagram Брежнєва
Скрін, Instagram Брежнєва

Масла у вогонь підтвердив продюсер Леонід Дзюник, який прокоментував ситуацію в групі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Я більше ніж упевнений, що до звільнення Еріки з «ВІА Гри» доклала руку Брежнєва. Чутки про її зв'язок з Меладзе явно виникли не на порожньому місці. Коли ослаблі органи Костянтина Шотаєвича опинилися в твердих руках Брежнєвої, він швидко зрозумів, що подальші спроби щось каламутити з Герцег безглузді, і відправив її в пішу подорож туди, звідки вона з'явилася на світ. У цій ситуації можу тільки від щирого серця порадіти за віру. Молодець, дівчинка! Правильно все зробила!"- впевнений Дзюник.

Скрін, Instagram Еріка Герцег
Скрін, Instagram Еріка Герцег

Після семи років роботи в групі Еріку відправили будувати сольну кар'єру. Сама вона заперечує всі пересуди про зв'язок з Меладзе.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з дочкою Сонею.