Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ, демонструючи моменти особистого і творчого життя на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила ранковий кадр, показавши, як почався її понеділок. Так, артистка позувала в просторій спальні їх з чоловіком, продюсером і репером Потапом заміського будинку, вражаючи натуральністю без краплі макіяжу на обличчі.

Зірка ніжно посміхалася на камеру і зізналася, що обожнює спати у футболці свого коханого, незважаючи на те, що у самої в гардеробі безліч різних піжам.

Раніше виконавиця відзначала, що їй важко даються гастролі та концерти без Олексія, адже подружжя майже все літо провели далеко один від одного.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Скажіть, дівчатка, а ви теж спите у футболці свого чоловіка? 👚

коли у тебе 100 тисяч своїх різних піжам🙄 😂"

Фолловери не пройшли повз, прокоментував публікацію і сам Потап: "Це так мило. 😍 😍 😍Труси мої не одягай)😂❤️"," У нас договір: Я не сплю в костюмах чоловіка,а він не носить мої ліфчики👌 🤣", " ніколи не спала в футболці чоловіка 🙈 що зі мною не так? 😄 може, тому що він мені їх не дає 😂", "Ні))) люблю свої речі на собі) а взагалі краще сплю ню))".