На сторінці в соцмережі Instagram відомої української співачки і народної артистки Таїсії Повалій, яка вже давно живе і працює в Росії, з'явилося нове повідомлення.

"Вчора був чудовий вечір! Знімалася для програми "Добрий вечір, Казахстан!”. Чекайте, мої дорогі! З величезною Любов'ю до вас! На знімальному майданчику все, як завжди, професійно і швидко! Ви чуєте голос режисера на відео, з ним же я і цілувалася в кінці. Улюблений Хуан Ларра, режисер цієї чудової програми і моїх знакових сольних концертів!» , - розповіла Повалій.

"Діва!!!! Будемо чекати!!! Таечка, як же вам личить це розкішне нове плаття!!!! Вогонь!!!! Не намилуватися!!! Ваші дизайнери умнички! Передайте їм", "Як же я скучила, Таечка, ви як завжди, чарівні!", "Таюшка, кохана, Супер!!!!! Дивитися одна насолода", "Найпрекрасніша і неповторна Таечка!", - захоплюються шанувальники співачки.

"Таїсія, як я вас любила колишню, зараз не дізнаюся, як і Віку Циганову», - відзначають інші.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

"Для нас, Таечка, теж ви - Всесвіт, радуйте частіше нас собою, будь ласка, і ми любимо Вашу щасливу посмішку, плаття дуже!!!", "Красива, талановита, шикарна жінка", "Куражу побільше і частіше, а то вже забули, як ви, Таечка, посміхаєтеся", "Дорога Таечка, ви як завжди, чарівні скрізь і у всьому. Але найбільше мені подобаються ваші очі, вони якимось магічним чином керують розумом тих людей, які вас люблять ! Для мене ви приклад ідеальної жінки, в якій поєднався рідкісний коктейль з краси, доброти і таланту! З величезною любов'ю і повагою до вас!!!", - додають коментатори.

Нагадаємо, що Таїсію Повалій спіймали на плагіаті Алли Пугачової: "що це? Раніше не помічала...."

Як повідомляв Знай.uа, Таїсія Повалій розповість про життя з Ігорем Ліхутою: "залишає слід на шляху кожного"

Також портал Знай.uа писав, що Таїсія Повалій повернулася з Росії в Україну і поділилася враженнями: "ми тут подихаємо"