Дружина глави держави Володимира Зеленського, перша леді Олена Зеленська, показала унікальну споруду світового значення, яка відтепер «заговорила» українською мовою. Відповідне повідомлення з’явилося на її сторінці у соціальній мережі Instagram.

«Коли ми чуємо ім’я архітектора Антоніо Гауді, перед очима відразу постає один з головних символів Іспанії – базиліка Святого Сімейства. «Архітектура – це створення порядку світла», – казав Гауді. І коли ти перебуваєш у такій фантастичній споруді, розумієш ці слова дуже добре», - написала Зеленська під відео, у якому розповідається, що відтепер можна прослухати супровід аудіогіда в базиліці ще й українською мовою.

«Я неймовірно рада та пишаюся тим, що до 30-ї річниці незалежності України ми запустили 30-й аудіогід саме в музеї «Собор Саграда Фамілія». Присутність української мови в інституції такого масштабу – надзвичайно важливий крок у розбудові іміджу України на міжнародній арені. І ми знову це зробили, вже втридцяте», - додала перша леді.

У коментарях українці висловлюють захоплення таким досягненням.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

«Круто!», «Неймовірно! Україна – це всі ми!», - пишуть коментатори.

Раніше повідомляли, Воля заявив, що чергове перенесення зустрічі із Зеленським викликало б обурення в США.

Як повідомляв Знай.uа, Петро Порошенко "зцілився" після опіків зеленкою 2 ступеня, українці здивовані: "Диво не інакше".

Знай.uа писав, золото і світовий рекорд: харків'янин Максим Кріпак "розірвав" басейн, залишивши позаду всіх суперників.