Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя в соціальній мережі Instagram.

А нещодавно знаменитість разом з красунею-дружиною Лілією і їх 5-річним сином Леоном вирішили взяти участь у сімейному забігу Kyiv Color Run 2021 в центрі Києва, фішкою якого стали дві тонни фарби холі, якою засипали спортсменів.

Так, артист показав, як проходив сам забіг: поки вони з Лілією бігли повноцінну дистанцію, Леон пробіг 500 метрів - благодійний забіг для дітей.

Під кінець дій шоумен і його кохана були буквально усипані фарбами помаранчевого, блакитного, фіолетового і салатового кольорів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Сьогодні вперше всією сім‘єю пробігли THE COLOR RUN 2021 🔥

Неймовірна атмосфера, яскраві емоції, щасливі діти!.. Рекомендую!

Гортайте - останнє відео зсередини забігу, саме там зрозумілий процес😁"

"Пробігли сьогодні всі разом на THE COLOR RUN 2021.🏃🏻‍♀️🏃‍♂️🏃‍♂️♥️🥰

Круто показувати дитині своїм прикладом здоровий спосіб життя та ціннності.👌🏻💪🏼🏅Не треба вчити та примушувати, а просто робіть все так, як хотіли б, щоб робила ваша Дитина. 🥰♥️🙏

У Леона був благодійний забіг 500 метрів. Кошти від дитячого забігу передаються діткам на мрії.🥰♥️👍👌🏻

Щасливі та натхненні.🥰♥️💪🏼"

instagram.com/vladyama_official/

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.