Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

Нещодавно знаменитість виставила трепетний знімок з дня народження чоловіка Юрія Горбунова - шоумен відсвяткував 51-річчя 24 серпня.

Так, артистка позувала в розкішній довгій сукні-вишиванці жовтого кольору з квітковим принтом, доповнивши образ нюдовим макіяжем. Зірка не раз зізнавалася, що літо - її улюблена пора року, яку Катерина з нетерпінням чекає, а під кінець серпня вирішила підбиґти підсумки сезону, що стрімко минає.

Ведуча зізналася, що так і не встигла розпакувати новенький сапборд, злітати в Париж і зустріти світанок в Одесі, проте була в Туреччині кілька разів, багато працювала і чекала на народження свого третього сина - хлопчик з'явився на світ 19 серпня.

До слова, Осадча вирішила не затримуватися в декреті - знаменитість вийшла на роботу через 5 днів після пологів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"30 серпня 😅 ніби ще тільки вітали одне одного з початком літа, складали плани, думали, що обов’язково треба зробити і куди поїхати.

Я не зустріла світанок в Одесі, не встигла злітати в Париж, не розпакувала сапборди )

але в моєму житті тепер є +1 найрідніший хлопець і вирішив він народитися саме влітку, в улюблену мамину пору року :)"