Популярна українська телеведуча, фітнес-тренер, свого часу велика зірка шоу "Зважені та щасливі", а також колишня дружина відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram. Тут за її життям стежать понад 587 тисяч підписників.

Марина продовжує радувати своїх фанатів яскравими кадрами і цікавими історіями. Цього разу Марина Боржемська анонсувала новий проєкт, який телеведуча робитиме зі своєю творчою командою.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марина Боржемської в мережі Instagram.

Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram
Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram

"13 вересня ми знову разом. Будемо йти до своєї мрії і нового життя. Я неймовірно щаслива бачити ваші зміни і радісні очі. Разом ми створюємо проект, який змінює наші погляди і цінності. Ми вчимося любити і вдосконалювати себе як зовні, так і внутрішньо.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Вже 13 вересня чекаю вас на новий набір. Буде унікальна програма, яку ми розробляли з командою. Вас чекають тренування, грошові призи, ефіри від зіркових експертів і головне - величезна підтримка в чаті. Саме це надає сил йти вперед.

Не можна після літа опускати руки - рухаємося далі і досягаємо більшого! Швидше приєднуйтесь в новий осінній набір. Пишіть в коментарях + або в Директ - я з вами, і відправлю вам умови.", - пише Марина Боржемська.

Раніше повідомляли, Марина Боржемська показала свою найближчу людину після розставання з Узєлковим: "Зірка".

Як повідомляв Знай.uа, колишня В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська показала, як проводить вихідні: "У два рази довше".

Знай.uа писав, Марина Боржемська кардинально змінилася: зухвале каре і обличчя, як у 18-річної дівчинки.