Тренерка "Зважених та щасливих" Марина Боржемська зараз досить активно в своєму Instagram. Тут за її життям стежать близько 600 тисяч підписників і вона часто тішить їх корисними порадами або цікавими моментами з життя.
Цього разу Марина Боржемська опублікувала щасливі знімки зі своїми дітьми. На першому фото вона позує разом зі своїм сином Робертом. На фото мама і син ніжно притиснулися один до одного і мило посміхаються на камеру. На другому фото Марина Боржемська ніжно обійняла свою донечку Олівію. При цьому що її син, що донька дуже схожі на тренерку.

Фото зі сторінки Марини Боржемської
Фото зі сторінки Марини Боржемської

Також вона торкнулася однієї з найважливіших тем, які стосуються її дітей - освіти. Вона зазначила, що хороша освіта це дуже важливо, тому до цього питання підходить дуже відповідально.
Боржемська зазначила, що в першу чергу в освіті своїх дітей вона звертає увагу не на точні науки, а на знання мов.

Фото зі сторінки Марини Боржемської
Фото зі сторінки Марини Боржемської

" Я дуже ретельно підходжу до освіти моїх дітей, оскільки саме з дитинства в них вкладають найцінніше і найважливіше, що залишається на все життя. Коли я вибирала школу для Роберта і Олівії, зупинилася на навчальному закладі з поглибленим вивченням англійської та німецької мови. Впевнена, що саме знання мов відкриває дітям багато дверей у майбутньому. ", — зазначила Боржемская.

Нагадаємо, раніше колишня дружина В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська показала себе в ліжку: "правильність вибору"

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.ua" колишня дружина В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська зізналася, чи реально схуднути за допомогою води: лайфхаки для ледачих

Також "Знай.ua" писав, що Марина Боржемська розповіла, кого цілує після розставання з Узєлковим: "не бійтеся"