Настя Каменських показала фотографії з дня народження Юрія Горбунова. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка Настя Каменських дуже активна в соціальній мережі. На даний момент на її Instagram підписано 5,3 мільйона чоловік, які активно стежать за подробицями її творчості та особистого життя.

29 серпня знаменитість вирішила опублікувати фотографії з дня народження Горбунова. Ця дата припадає на 24 серпня - День Незалежності України. На честь збігу двох дат була весела вечірка.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як відомо, сім'я Юрія Горбунова і Катерини Осадчої є близькими друзями Насті Каменських і Потапа, тому останні були присутні на святі.

Хороший вечір поруч з прекрасними людьми❤️
,- підписала вона свій знімок.

На фото видно, як Настя Каменських танцює з Юрієм Горбуновим. Також з'явилося фото, як Каменських цілує іменинника, а також його сина Івана.

Нагадаємо, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження після змін в її житті.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також "Знай.ua" писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг