Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ, демонструючи моменти особистого і творчого життя на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість підкорює популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Насті вже є своя армія фанатів з понад 2 мільйонів фоловерів.

Так, артистка виставила кумедне відео, позуючи в їх з чоловіком, продюсером і репером Потапом, заміському будинку. Зірка приміряла вбрання, що складається з коротеньких шортів і лонгсліва-оверсайз, доповнивши образ макіяжем з акцентом на очах.

Виконавиця вирішила показати таланти білосніжної подружки-собачки породи бішон фрізе на прізвисько Мімі, яку так обожнюють шанувальники зіркової сім'ї. Настя посадила Мімі між ніг і злегка била її лапками по каструлі, немов по ударних.

Водночас Каменських не могла стримати сміху, а сама собачка, хоч і була здивована тим, що відбувається, зберігала абсолютний спокій і лише озиралася по сторонах.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

@nkofficial

Моя барабанщица 🥁

♬ original sound - Benji 💙

"Моя барабанщиця 🥁"

Фолловери почали залишати коментарі, але їхні думки розділилися. Одних розсмішив ролик, інші ж пожаліли Мімі.

tiktok.com/@nkofficial/