Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

А нещодавно мама харизматичного молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні вже не перший рік приписують роман, виставила зворушливе фото, присвячене останньому дню літа.

Так, артистка приміряла яскраво-жовте вбрання з квітковим принтом, доповнивши ніжний образ нюдовим макіяжем з акцентом на очах. Зірка побажала шанувальникам частіше бачити в інших людях хороше і говорити якомога більше добрих слів.

А численні фанати Балана і Кароль помітили, як сильно 63-річна жінка схожа на Тіну зовні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Щоб мати гарні очі, потрібно бачити хороше в інших…

Щоб мати гарні губи, говоріть тільки добрі слова".

Хороша порада для всіх!!!"

Фолловери не пройшли повз: "так схожа на дружину вашого сина. 😍 😍 😍 😍 😍 ", "Як завжди прекрасна, дуже схожі на свою невістку❤️❤️❤️😍", "Божеее🥺 яка ви красива😍❤️так схожі з Тіночкою🥺 💜 💜 💜", "красотуля! ❤️".