Український співак, чоловік співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес часто викладає різні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram, демонструючи моменти творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість виставив серію кумедних знімків, вирішивши влаштувати собі день релаксу.

Так, артист позував на широкому ліжку з білосніжними простирадлами їх з Надею Дорофєєвою заміського будинку, примірявши лише махровий халат і обмотавши волосся рушником.

Шоумен зізнався, що просто вирішив відчути себе "кісою", а тому прийняв ванну з ефірними маслами, помив волосся шампунем і бальзамом, влаштував собі бранч з фруктами і шоколадом. Однак насолоду виконавця зіпсувала тканинна маска - Володимиру не сподобався її ефект і структура.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

"Вирішив відчути себе справжньою кицею і зробив день в стилі дольче віта)))

Все було чудово: приємна ванна з ефірними маслами і видом майже на озеро Комо, потім волосся помив шампунем і навіть бальзамом!!! Тепер це не волосся, а шовк якийсь)
Справжній італійський бранч з фруктами і дорогим (ну а яким же ще🤣) шоколадом...

...Але! Тут я вирішив піти до кінця і зробити маску. Щоб пори на моїй розкішній шкірі, якій заздрять навіть алігатори, наповнилися вологою.

Жінки!!!! І ЧОЛОВІКИ!!!! ВИ ЩО?!?!?!?!

Це ж як потрібно вірити в силу шматка паперу, опущеного в якийсь слиз (Вибачте, але сильно нагадує еякулят), щоб ось це ось на обличчя покласти?!))))
Мені було дууууже неприємно 🤢

Ви дуже сміливі і екстремальні. Не знаю, може ви і бачите якийсь ефект, але, як на мене, це якась нісенітниця. Потрібно провести експеримент і перевірити. Працює це все чи ні))))"

instagram.com/vladimirdantes/