Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

31 серпня знаменитість вирішила поностальгувати, виставивши серію своїх найяскравіших літніх знімків. Так, артистка показала кадри з Чорногорії, Туреччини, Мадейри і Києва, готуючись зустрічати перший день осені.

Зірка демонструвала струнку фігуру і довгі ноги в бікіні кольору фуксії, купальнику з анімалістичним принтом, чорному міні-бікіні, білосніжній сукні, шовковому блакитному вбранні і короткій сукні з корсетом кольору хакі.

Леся насолоджувалася спекотним сонечком на яхті, купалася в блакитній воді, купувала сезонні фрукти і овочі, влаштовувала пікнік на тлі хвиль і пляжу. Провести літо Нікітюк вирішила уривком хіта Софії Ротару"Вот и лето прошло".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ось і літо пройшло....😭"

Фолловери не пройшли повз: "Це дуже сумно 😢 як же швидко, а я не встигла насолодитися літом", " Леді Ле, ти чарівна!!!!))))😍😍😍😍", "Красуня, стильняшка і розумашка🔥 🔥 🔥", "хороша", "беретик моряцький дуже личить", " Леся 😍 😍 😍 не перестаю захоплюватися🙌❤️❤️❤️", "в осені теж є приємні моменти🍂".