Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне відео, підкорюючи популярну серед зірок шоу-бізнесу соціальну мережу TikTok, де у Влада вже понад 227 тисяч фоловерів.

Так, артист показав, як працює на городі, зриваючи маленькі томати черрі і огірки, а також демонструючи урожай на камеру. Водночас шоумен позував топлес, пародіюючи Вєрку Сердючку і одне з її легендарних висловлювань про маленький город, який потрібен кожному.

@vlad_yama

АГАРОДІК🤷🏼

♬ оригинальный звук - NR_VIDEOS

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Зірка не зірка, але життя зараз таке, що треба під рукою мати свій городик"

Фолловери не пройшли повз, активно обговорюючи ролик Влада не тільки в його TikTok, але і на офіційному акаунті шоу "Зірковий шлях" в Instagram: "Правильно Влад , свій город, свою пенсію , яку накопичити . Так і живемо .)))😍😍😍😍😍😂😂😂😂", "ну і як помідорчики?🔥 🔥 🔥 ", "Клаааас😂", "вийшло смішно і класно", "це точно!))) ", "Клааасссс".