Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ, демонструючи моменти особистого і творчого життя на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів, насолоджуючись останнім літнім днем.

Артистка позувала на зеленій галявині серед дерев, примірявши лише облягаючу сукню лимонного кольору і демонструючи струнку фігуру, над якою наполегливо працює. Зірка розпустила довге кучеряве волосся і вражала натуральністю без краплі макіяжу на обличчі, ніжно посміхаючись на камеру.

Виконавиця зворушливо побажала шанувальникам якомога більше тепла і світла в житті, незалежно від пори року за вікном.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Нехай у Вашому житті завжди буде багато тепла і світла.

Незалежно від пори року за вікном ✨"

Фолловери не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію, проте їх думки кардинально розділилися:" ✨ Настя супер🎶 👏 😉", " ідеальна❤️", " Королева🔥", " кохана❤️❤️❤️", " Гарненька❤️", " поцілунок від літа❤️"," до схуднення була красивішою!".

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.