Володимир Остапчук заявив про поповнення в родині. Відповідний пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі.

Популярний ведучий українських шоу Володимир Остапчук іноді радує шанувальників різноманітними фотографіями або кумедними відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежить близько 524 тисячі осіб. Фоловери активно коментують кожен його пост.

32 серпня він опублікував пост в соціальній мережі. На знімку чоловік сидить з гітарою поруч з розумним пилососом.

а у нас поповнення! Ні, не те, про яке Ви встигли подумати️На мій погляд, техніка повинна бути не тільки функціональною, але і розумною ️ ️
, - повідомив він.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фолловери жваво прокоментували дане зображення, а також забезпечили його 1,7 тисячі відміток "подобається" за годину.

Хочу такий пилосос😍 😍 😍 😍 🤞"; " дуже корисна річ в будинку🙌 🙌"; "здорово"; "куди технології доповзли"; "супер зручно
, - повідомляють вони.

Нагадавши, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.