На сторінці в соціальній мережі Instagram відомої української актриси і зірки "Дизель Шоу" Яни Глущенко, яка може похвалитися величезною армією шанувальників і за життям якої з інтересом стежать понад 145 тисяч людей, з'явилося нове повідомлення.

Сьогодні воно присвячене 1 вересня і навчанню дітей. Зокрема, тому, як розвивається її син Тамерлан.

«На носі перше вересня, але для нас поки це невелике свято, так як садок сина працює цілий рік. І слава Богу. Так ще й Таміку там дуже подобається. Я взагалі не шкодую про те, що він в два рочки пішов в садок, тому що він став більш комунікабельним, швидко почав розвиватися», - ділиться зірка.

За її словами, у хлопчика проявилася схильність до вивчення мов (тут він не в маму, уточнює Глущенко).

Скрін, Instagram Глущенко
Скрін, Instagram Глущенко

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Скрін, Instagram Глущенко
Скрін, Instagram Глущенко

"Зараз Тамік вчить англійську та італійську, вже розмовляючи українською та російською. Так що, ми ростимо майбутнього дипломата-до ведення переговорів у нього окремий талант. Взагалі Тама дуже цілеспрямований і серйозний хлопець. Нещодавно попросив купити йому шахи, я мало не розплакалася від гордості. Запитала, Що тобі більше подобається-лего або шахи? Він вибрав друге. Два дні запитував, Чи купили шахи, довелося відправити дідуся в магазин. Поки ще не грали, але фігури на дошці Тамік розставив правильно», - пишається сином зіркова мати.

Вона також запропонувала фанатам розповісти, чим захоплюються їхні дітки.

"Який Розумник у вас. Нехай буде таким же допитливим зайчиком», - бажають фанати зірки.

Нагадаємо, раніше вагітна Катя Осадча "поховала" зірку "Дизель шоу" Яну Глущенко після ювілею: "вже щось не так"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Зірці "Дизель шоу" яні Глущенко виповнюється 35: "С * кс-символ українського гумору"

Також «Знай.uа " писав, що зірка "Дизель шоу" Яна Глущенко витримала 3 години болю і похвалилася результатом: "Давно хотіла"