Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

Знаменитість виставив зворушливе селфі з сином Андрієм від колишньої дружини Ірини Горової, показавши, як пройшло 1 вересня хлопчика.

Так, артист проводив 12-річного Андрія, якого численні шанувальники також знають, як Потапчика, в сьомий клас однієї з приватних шкіл Києва.

Сам шоумен для шкільної лінійки приміряв темно-синій брючний костюм в клітинку і сонцезахисні окуляри, а хлопець позував в білосніжній сорочці і з букетом квітів в руках.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"1 вересня !

@potapchiq"

Фолловери не пройшли повз і почали засипати батька і сина компліментами, а також бажати успіхів у навчанні. Були й ті, хто відзначив неймовірну схожість рідних чоловіків: "З Днем Знань! З 1 вересня👏 👏 👏", "з Днем знань ❤️, які ви чудові 🔥❤️син красунчик❤❤️", " з Днем знань наших діток! 🎊 ", "Красунчики 🔥", " Дуже Гарний Хлопчик!!!", "2 потапа))", Андрійко молодець, весь в батька !!!", "Перший раз у 7 клас?👍 Вітаємо щиро!!! ...У нашої меншої та сама історія .".