Не так давно Дмитро Гордон відправився до Туреччини, щоб записати чергове інтерв'ю. Як виявилося, особистість він вибрав епатажну - російського музиканта Моргенштерна.

Новий ролик вже з'явився у нього на YouTube каналі, і обговорили вони величезну кількість тем. Від злитих інтимних фото, весілля з Дiларою, до політики. Яке відношення у Моргенштерна до України.

Моргенштерн / фото: Instagram
Моргенштерн / фото: Instagram

Дмитро Гордон поставив чоловікові питання, яке він задає практично кожному своєму гостю, і стосується воно анексованого Кримського півострова. Журналіст поцікавився у Моргенштерна, як він вважає, чий Крим, на що той відповів, що кримчан. Дмитро Гордон розуміє, що він не хотів відповідати на питання, так як у випадки відповіді, в Росії проти Нього могли б ввести санкції.

Моргенштерн, скріншот: Youtube
Моргенштерн, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Ти не повіриш, але мені так на це по**й. Конфліктом між Росією і Україною я не цікавлюся. Нах**я забивати голову негативом?"- каже Моршенштерн.

Також, раніше в інтерв'ю Юрію Дудю він сказав, що вважає Володимира Путіна красунчиком, і зараз відповів за свої слова. Вважає він так тому що політик є найпопулярнішою людиною в світі, якого всі бояться і ненавидять. Як шоумена, Моргенштерна це приваблює, однак, що стосується його агресивних дій по відношенню до інших країн, артист відповідати не захотів, так як в цьому не розбирається, як заявив сам.

Дмитро Гордон і Моргенштерн, фото: скріншот з відео
Дмитро Гордон і Моргенштерн, фото: скріншот з відео

Далі послідувало питання про Україну, яку артист дуже любить, і неодноразово приїжджав з концертами.

"Це все одна суцільна столиця кайфу. Ось, чесно, в Україні мені подобається набагато більше, ніж в Росії, в плані людей. Тому що люди у вас добрі, душевні. Я не знаю як це вийшло".

Нагадаємо, Моргенштерн не змовчав після заборони в'їзду в Україну:"Розь*бем стадіон".

Як повідомляв портал Знай.uа, Моргенштерна забирають в армію: з'явилися кадри з військкомату.

Також портал Знай.ua писав, як Моргенштерн схопився з інвалідного візка через Артура Пирожкова:"я прийшов за правдою".