Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ, демонструючи моменти особистого і творчого життя на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів, зроблених у дворі їх з чоловіком, продюсером і репером Потапом, заміського будинку.

Так, артистка на честь Дня знань 1 вересня приміряла досить незвичайний образ. Зірка з'явилася перед камерою в чорній міні-спідниці, білосніжній сорочці, світлих гетрах і жилеті-оверсайз. "Фішкою" вбрання виконавиці стала перука з волоссям лілового кольору і масивною шпилькою, а також букет квітів в руках.

Водночас Настя побажала всім школярам і студентам цікавого, продуктивного і насиченого року.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"З 1 вересня, друзі 1️⃣

Для мене цей день завжди буде пов'язаний з найтеплішими моментами з дитинства

З трепетом і передчуттям, з початком чогось нового ♪

Хочу побажати всім школярам і студентам класного, цікавого, продуктивного і насиченого року, наповненого новими знаннями і важливими, приємними моментами ♥️

Це буде незабутній час 😘"

instagram.com/kamenskux/

instagram.com/kamenskux/