Відома українська акторка Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя.

1 вересня знаменитість зворушливо привітала українців з Днем знань, поділившись архівними чорно-білими знімками зі свого дитинства.

Так, артистка вперше показала фотографії шкільних років - на першому кадрі Ольга позувала з мамою Ганною Іванівною, примірявши свою першу шкільну форму і тримаючи в руках букетик квітів. Зірка познайомила аудиторію і зі своєю першою вчителькою в Запоріжжі, і з однокласниками.

Крім цього акторка зізналася, що чи не єдина з усього класу носила окуляри. Варто відзначити, що сама Сумська - мама двох доньок, Антоніни Паперної від колишнього чоловіка Євгена Паперного, а також Анни Борисюк від чоловіка Віталія Борисюка.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

"З 1 ВЕРЕСНЯ,друзі!

На фото я з мамочкою,Ганною Іванівною,саме в цей день!📚

Запорізька школа номер 1 на вул.Шкільній!❤️

Моя перша вчителька,однокласники(я в окулярах🤓)!"

instagram.com/olgasumska/

instagram.com/olgasumska/

Фолловери не пройшли повз: "як ніжно... Олічка - така ж , світла красуня, як і в дитинстві!", "Обожнюю ці фото...❤ ️ ", "З Днем знань!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Супер!!!❤ ️ ❤️❤️Зі святом Вас! Всі ми в цім житті учні!!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "У мене була така сама зачіска😊 😁".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що донька Сумської Паперна похвалилася розкішною фігурою в крихітних шортах