Відомий багатьом українцям журналіст і телеведучий каналу 1+1, зірка ранкового шоу Єгор Гордєєв приєднався до когорти відомих людей, які розповіли про свої емоції, переживання і спогади про "перший дзвінок" в День знань. Єгор розповів з чим прийшов до школи вперше, а також про улюблених вчителів.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Єгора Гордєєва в мережі Facebook.

Телеведучий Єгор Гордєєв
Телеведучий Єгор Гордєєв

"Сьогодні перший день осені, а це значить, що сьогодні розпочинається новий навчальний рік! Ох, як же давно це було — лінійка, перша вчителька, однокласники — такі теплі та приємні спогади з тих безтурботних часів.

Я дуже добре пам’ятаю своє перше вересня. Якраз тоді ввели гривню, а в мене батьки працювали у сфері товарів, послуг. Для них це був пекельний період. А тут ще я йду в перший клас.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В мене були величезні довгі гладіолуси для вчительки, і великий портфель — майже як я. Пам’ятаю, що намагався виглядати своїх батьків, які змогли зазирнути бодай на якусь хвилинку, щоб підтримати. Я заплутався у своєму рюкзаку і гладіолусах... і ледь не впав! Рядок з дітей ледь не впав разом зі мною. Це був комічний епізод.

Думаю, якби в ті часи вже існував тікток, ми б, безсумнівно, стали його героями! Можливо, у вас є якісь смішні історії зі школи? Діліться в коментарях!

І роблю оголошення: сьогодні, у День знань, не пропустіть новини ТСН о 19:30 на 1+1 з Наталія Мосейчук. Вона оголосить імена ТОП-10 найкращих вчителів України премії Global Teacher Prize Ukraine", — повідомляє Єгор Гордєєв.

Публікація Єгора Гордєєва, скріншот: Facebook
Публікація Єгора Гордєєва, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, Регіна Тодоренко і Влад Топалов зі сльозами віддали сина в дитячий сад: "Дика істерика".

Як повідомляв Знай.uа, струнка Оля Цибульська "напросилася" на чоловічі компліменти: "Погладшала".

Знай.uа писав, чоловік Осадчої Юрій Горбунов після народження сина різко змінив професію: зі зброєю і в чорному.