Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

1 вересня знаменитість разом з чоловіком, шоуменом Юрієм Горбуновим, вирішили трепетно привітати українців з Днем знань.

Так, кохані показали свої архівні чорно-білі знімки, на яких продемонстрували, як виглядали в шкільні роки.

Катерина зізналася, що цього року їхня сім'я вперше за 12 років не відвідувала лінійку - старший син Ілля від колишнього чоловіка Олега Поліщука закінчив школу і став першокурсником, а молодший, Іван, піде до навчального закладу лише через два роки. Водночас ведуча зазначила, що у неї досить дивні почуття, адже не потрібно купувати різні речі для навчання.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Цього 1го вересня, вперше за останні 12 років, ми не ідемо в школу, школяр виріс і тепер студент, але через якихось два роки матимемо нового першачка і напередодні першого вересня я вже істерично думала про те, яку ж школу обрати))

і дивне відчуття, коли не треба на шкільний базар 😅

Вітаю всіх з Днем знань і бажаю легкого навчального року ❤️"

"Через два роки і наш Іван стане першокласником!!

Думаю це буде хвилюючий момент,як в його татка, на цьому фото, багато років тому!!

З Першим вересня!!

Плідного всім навчального року!!"