Відомий український телеведучий «Всюди Люди» та «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» Анатолій Анатоліч у День знань показав своїх доньок, які пішли до школи.

Анатолій Анатоліч, який нещодавно став багатодітним батьком має чимало шанувальників. Саме тому телеведучий досить часто тішить їх новими світлинами, чи цікавими подробицями з творчого та особистого життя у своєму Instagram, де за ним стежить понад 190 тисяч осіб.

Анатолій Анатоліч з дружиною, фото: Instagram
Анатолій Анатоліч з дружиною, фото: Instagram

Цього разу, Анатолій Анатоліч привітав всіх з Днем знань та показав своїх донечок, які після тривалих літніх канікул пішли до школи. Після традиційної шкільної лінійки родина відомого телеведучого відправилася до одного з київських ресторанів аби відсвяткувати 1 вересня.

Анатолій Анатоліч з доньками, фото з instagram
Анатолій Анатоліч з доньками, фото з instagram

"З моїми школярками", - так Анатолій Анатоліч підписав фото зі своїми донечками.

На опублікованому фото телеведучий позує в оточенні своїх донечок. Одна з них цілує татка у щічку, а інша ніжно притиснувшись до нього позує на камеру.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще