Наші читачі пам'ятають, що у вівторок, 30 серпня, в українській столиці розбушувалася люта негода. Вулиці, будинки та авто буквально пішли під воду через сильні зливи - комунальна інфраструктура не витримала.

А лихо не приходить поодинці. Популярний український телеведучий «Всюди Люди» та «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» Анатолій Анатоліч дуже любить побігати вулицями Києва і саме в цей дощовий вечір "головний інтерв'юер" країни потрапив під ураган.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Анатолія Анатоліча в мережі Instagram.

Анатолій Анатоліч, скріншот: Instagram
Анатолій Анатоліч, скріншот: Instagram

Варто зазначити, що Анатолій Анатоліч під час пробіжки записав кілька Stories, в яких розповів про те, як промок, а також про свої думки стосовно тривалості пробіжки. До слова, телеведучий бігає не менше двох годин.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Анатолій Анатоліч, скріншот: Instagram
Анатолій Анатоліч, скріншот: Instagram

"Біжу зараз, годину двадцять. Зараз Поділ, потім Московський. Хотів запитати, як вам новий "Гелік"? Подобається? Я думаю, що всі, хто говорить, що - "Ось раніше був гелік!". Мені здається, що - це снобізм. Так завжди буває з новими машинами. І з "Мерседесами" і з "БМВ"... Ми завжди шукаємо собі виправдання. Як до речі і відмазки, щоб не тренуватися!", - розповідає у своїх історіях Анатолій Анатоліч.

У крайній Stories можна побачити, що Анатолій Анатоліч на "Московському мосту" показав вид на справжні грозові хмари, які, на його думку, схожі на ураган.

Раніше повідомляли, Лілія Ребрик виростила собі гідну заміну на телебаченні, вся в маму: "Тримаєш нас в тонусі".

Як повідомляв Знай.uа, Лілія Ребрик показала ідеальну фігуру в 40 років: розрізи майже показали все найпікантніше.

Знай.uа писав, Анатолій Анатоліч одягнув каску Шахтаря і заговорив про важливу дату: "Всіх причетних...".