Відома секс-символ, 27-річна модель з 10-м розміром грудей з Майямі, США, Даніель Айяла активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео.

Красуня вирушила в Лос-Анджелес, показуючи своїй багатомільйонній аудиторії, як захоплююче проводить час в мегаполісі.

Цього разу дівчина виставила селфі в дзеркалі білосніжної ванної кімнати з панорамними вікнами, зробивши серйозний вираз обличчя і розпустивши довге світле волосся.

Знаменитість приміряла лише нічну сорочку яскраво-червоного кольору з глибоким декольте і тонкими бретелями. Даніель покрасувалася бронзовою засмагою, а також не упустила можливості засвітити пишні груди.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Варто відзначити, що Даніель Айяла дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 5,2 млн. фоловерів. Особисте життя красуня зберігає за сімома замками, показуючи лише пухнастих друзів - золотистих ретриверів Соника і Броуді.

Шанувальники часто цікавляться у Даніель, чи справжні у інтернет-знаменитості груди. Сама зірка стверджує, що такими формами її нагородила природа, проте бути їх власницею зовсім не так просто, як здається.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даніель Айяла "вигуляла" 10-й розмір посеред великого міста

Також знаменитість показала, що витворяє в спальні

А ще Даніель Айяла помилувалася заходом сонця в тоненькій маєчці