Популярна українська телеведуча та фітнес-тренерка Марина Боржемська подякувала літу за чудові моменти, та зізналася, що чекає на не менш яскраву осінь.

Відома фітнес-тренерка Марина Боржемська має чимало шанувальників, тому вона досить часто намагається ділитися корисними порадами чи цікавими моментами з особистого та професійного життя у своєму Instagram, де за її життям стежить понад 580 тисяч людей.

Марина Боржемська, скріншот з відео
Марина Боржемська, скріншот з відео

Цього разу Марина Боржемська поділилася коротеньким відео, де вона насолоджується шумом моря зі смачним коктейлем. Зірка відзначила, що нехай у пам'яті залишаться найяскравіші моменти літа та натомість нехай на нас чекає не менш цікава осінь.

Марина Боржемська, скріншот з відео
Марина Боржемська, скріншот з відео

"Запам'ятали літо і чудові заходи сонця. Чекаємо фантастичну осінь", - так Марина Боржемська підписала опубліковане відео. На відео Марина Боржемська прогулюється біля моря у коротенькій червоній сукні, яка вдало підкреслила її струнку фігуру.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що Марина Боржемська тяжко гарує заради двох дітей, яких покинув В'ячеслав Узєлков: "Разом до мрії". Телеведуча анонсувала новий проєкт, і радить шанувальникам поквапитися взяти участь

Як повідомляв Знай.uа, колишня В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська показала, як проводить вихідні: "У два рази довше".

Знай.uа писав, Марина Боржемська кардинально змінилася: зухвале каре і обличчя, як у 18-річної дівчинки. Марина дуже любить експериментувати із зовнішнім виглядом і частенько змінює зачіски