Відому українську актрису театру та кіно Ольгу Сумську всі знають та люблять завдяки культовому серіалу "Роксолана", де вона зіграла головну роль. Зірка має чимало шанувальників, тому часто тішить їх новими фото чи цікавими подробицями з життя у своєму Instagram, де за нею стежить понад 710 тисяч осіб.

До того ж Ольга Сумська знана господиня, яка знає як приготувати найсмачнішу вечерю. Саме тому час від часу вона ділиться з підписниками цікавими та смачними рецептами. Так, нещодавно Сумська поділилася цікавим рецептом італійської страви - лазаньї з кабачків.

Скріншот stories Ольги Сумської
Скріншот stories Ольги Сумської

Зірка так надихнула деяких своїх підписниць, що вони також вирішили приготувати для своєї родини цю смачну та корисну страву. Варто зазначити, що рецептом цієї страви Ольга Сумська поділилася на телеканалі Київ, де стала учасницею кулінарної програми.

Скріншот stories Ольги Сумської
Скріншот stories Ольги Сумської

Така страва від "Роксолани" не тільки потішить вашу родину, а й збереже вашу фігуру, адже вона зроблена з овочів і ідеально підхилить до легкої вечері.

Також, дочка Сумської Паперна здивувала формами в сміливому бікіні. Антоніна Паперна продемонструвала фігуру в міні-бікіні

Знай.uа писав, що дочь Ольги Сумської Тоня Паперна в кокетливому купальнику підкорила серця чоловіків плоским животиком

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще