Ольга Полякова постала в цікавому і пікантному образі. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома так само як суперблондинка, частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,5 мільйона чоловік. Фолловери активно коментують кожен її пост.

1 вересня суперблондинка у сторіз опублікувала відеозапис зі зйомок шоу "Маска", на якій постала в цікавому образі: червоному шкіряному і пікантом плаття в червоній перуці, а також маскою того ж кольору.

Дивіться яка с*ксі матуся
, - повідомила вона своїм шанувальникам. Також вона почала гарчати на камеру грайливо.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як відомо, в Україні почалася трансляція музичного шоу "Маска", яке є українською адаптацією відомого формату "Masked Singer". Серед учасників шоу різноманітні українські знаменитості. Завдання глядача-дізнатися зірку за маскою, грунтуючись на вокальних даних.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.