Відома українська телеведуча, правозахисниця, організатор численних благодійних заходів і просто красуня - 42-річна мама Маша Єфросиніна продовжує радувати шанувальників в мережі Intagram. Маша розповіла, що відвела синочка до першого класу.

Для телеведучої це вже другий похід в перший клас. Цього разу, за словами Маші, сльози переходили на істеричний сміх, на підготовку до "лінійки" було витрачено небагато сил і часу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Маші Єфросиніної в мережі Instagram.

Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram
Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram

"Наш з @timur_khromaev другий перший клас! Почуття гостріше і усвідомленіше! Сльози переходять на істеричний сміх і назад! Нерви слабкі! Вранці виявила, що піджак синові не відпарила, штани не підшила, змінку не зібрала (все знаю, зайнятість - не виправдання). У три нових пари туфель не вліз - ну, жодного разу ж не надів, а вже маленькі... Тимур рже, Саню хвилює тільки, коли його заберуть! Стрес, коротше", - пише Маша Єфросиніна.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram
Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram

Також телеведуча опублікувала кілька фотографій просто зі свята. Віддані шанувальники можуть помітити, що Маша вибрала для походу на "перший дзвінок" доволі діловий стиль - бежеві штани, чорну сорочку та сонцезахисні окуляри.

Раніше повідомляли, Марія Єфросиніна звернулася до чоловіка після 18 років шлюбу: "Всі камені позаду".

Як повідомляв Знай.uа, Маша Єфросиніна захотіла "привласнити" собі чужих дітей: "Мама не в захваті".

Знай.uа писав, а як же Надя Дорофєєва? Маша Єфросиніна "порушила" Вову Дантеса, роздягнувшись до нижньої білизни.