Відома українська телеведуча «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» та актриса Ліля Ребрик зізналася фанатам, що цьогоріч початок осені буде для неї шаленим, адже незабаром у неї прем'єра вистави.

Лілія Ребрик має чимало шанувальників, тому часто тішить їх новими світлинами чи подробицями з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за нею стежить понад 720 тисяч осіб.

Цього разу Ребрик зізналася, що любить тепло, тому літо одна з найулюбленіших пір року, проте останні роки осінь в Україні доволі тепла, тож вона також починає подобатися зірці.

Фото зі сторінки Лілї Ребрик
Фото зі сторінки Лілї Ребрик

"Тут не буде постів про перший день осені, як і не було про останній день самі знаєте чого 🤣! Краще пишіть хизуйтеся: в кого хто до якого класу пішов, в яку групу в садочку, в який університет, у кого там весілля на носі, а в кого - народження дитини? Почну з себе: Ліля, Київ, старшенька донька Діана пішла до 4 класу, Полюня (молодшенька) йде в садочок", - розповіла Ребрик.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також зірка зізналася, що початок осені в неї буде продуктивним, адже вже за кілька днів прем'єра вистави "Ін’єкція безсмертя", у якій вона грає.

"Початок цієї осені буде просто шаленим (чого і вам усім бажаю 🙃) ", - зазначила Ребрик.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик приміряла образ української Мерилін Монро: "Красива і незламна". Шанувальники не встояли від вигляду вишитої бузкової сукні

Раніше повідомляли, Лілія Ребрик стривожила фанатів несподіваним зізнанням: "ні вдихнути, ні позіхнути".

Як повідомляв Знай.uа, Лілія Ребрик зізналася, з ким промокла б під дощем: не чоловік і навіть не Анатоліч.