Відома українська телеведуча і акторка, зірка програми "Ранок з Україною" і напарниця Анатолія Анатоліча Лілія Ребрик продовжує ділитися зі своїми друзями і фанатами в соціальних мережах радощами, переживаннями, а також і привітаннями.

Цього разу Лілія Ребрик привітала Україну з 30-ю річницею Незалежності і не поскупилася на компліменти.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лілії Ребрик в мережі Instagram.

Публікація Лілії Ребрик, фото: Instagram
Публікація Лілії Ребрик, фото: Instagram

"З Днем Незалежності, Україно! Молода, красива, незламна...", - пише телеведуча.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Можна помітити, що на свіжому фото Лілія Ребрик позує у вишитій сукні вище коліна і синіх туфельках. Телеведуча постала перед камерою на відритому майданчику однієї з будівель в центрі Києва.

Публікація Лілілі Ребрик, фото: Instagram
Публікація Лілії Ребрик, фото: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що улюблене ранкове шоу всіх телеглядачів "Ранок з Україною" готує шедевральний спецвипуск до свята Дня Незалежності. Ведучі програми Марія Мельник та Григорій Герман, Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч відкриють вражаючу, але маловідому інформацію про нашу країну та українців. А найпопулярніші артисти приєднаються до ефіру, щоб зарядити глядачів настроєм на весь день.

Раніше повідомляли, Юрій Горбунов разом з Русланою та Оленою Кравець відкрив нову точку на карті України: Катю Осадчу залишили вдома.

Як повідомляв Знай.uа, Лілія Ребрик видала рецепт, який принесе радість в Яблучний Спас.

Знай.uа писав, Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч з друзями відкриють невідому Україну до Дня Незалежності.