Відома українська співачка Ані Лорак, яка живе та працює у Росії має чимало шанувальників, тому зірка часто тішить їх новими світлинами чи цікавими подробицями з творчого та особистого життя на своїй сторінці в Instagram.
На опублікованих світлинах Ані Лорак завжди виглядає розкішно, але її шанувальники, мабуть, розгадали в чому секрет. Так, у мережі з'явилося два фото на якому співачка позує з Філіпом Кіркоровим, сидячи за столом на міжнародному конкурсі "Нова хвиля".

Філіп Кіркоров і Ані Лорак, фото: Instagram
Філіп Кіркоров і Ані Лорак, фото: Instagram

Виявилося, що одне й те ж фото опублікувала у себе Instagram Ані Лорак та Філіп Кіркоров, проте воно має досить помітні відмінності. На фото, що опублікувала співачка вона виглядає дуже худенькою. На її обличчі навіть не помітні щічки лише видно виразні вилиці. Помітно, що зірка відретушувала фото.

Філіп Кіркоров та Ані Лорак, фото з instagram
Філіп Кіркоров та Ані Лорак, фото з instagram

Однак, Філіп Кіркоров виставив фото з Ані Лорак без жодної обробки й тут фанати могли побачити її справжню фігуру. На світлині без фотошопу Лорак виглядає помітно більшою, ніж на тому фото, що вона публікувала на своїй сторінці.
Також "Знай.ua" писав, Філіп Кіркоров показав чоловіка, заради якого готовий на все: "щоб не сталося...". Філіп Кіркоров показав важливу для нього людину